Operation hours : Everyday 10.00 am - 7.00 pm
Hotline : 017 6969 060
hq@fixbay.com.my

Skrin Telefon Retak? Bateri Mati? Fixbay Membaiki Telefon Anda dengan Pantas di Malaysia

Skrin Telefon Retak? Bateri Mati? Fixbay Membaiki Telefon Anda dengan Pantas di Malaysia

Pernah telefon anda terjatuhkan ke dalam kolam atau secara misteri telefon anda berhenti mengecas, telefon rosak boleh membuat kita sakit kepala. Tetapi jangan risau! Fixbay, pakar pembaiki telefon yang dipercayai dengan 7 lokasi di seluruh Malaysia, boleh memastikan telefon anda berfungsi semula dengan cepat dan berpatutan.

Kenapa Memilih Fixbay untuk Membaiki Telefon Anda?

Juruteknik yang Pakar: Pasukan juruteknik yang berkemahiran tinggi dan bertauliah dari Fixbay boleh mendiagnosis dan membaiki pelbagai masalah telefon, daripada skrin retak dan penggantian bateri hingga kerosakan air dan isu perisian.

Pembaikan Pantas dan Boleh Dipercayai: Fixbay memahami kepentingan mendapatkan kembali telepon anda segera. Itulah sebabnya mereka menawarkan pemulihan yang cepat.

Harga Telus: Tiada caj tersembunyi! Fixbay memberikan harga sebelum anda melakukan sebarang pembaikan, jadi anda tahu dengan tepat harga yang diberikan.

Reputasi Dipercayai: Dengan penilaian pelanggan yang tinggi dan tumpuan pada perkhidmatan berkualiti, Fixbay ialah nama yang boleh anda percayai.

Fixbay Membaiki Semua Jenama Telefon Kegemaran Anda.

Anda ada Samsung Galaxy dan mengalami skrin rosak? Mungkin iPhone X anda tidak dapat di cas? Fixbay boleh membaiki pelbagai jenis model telefon daripada semua jenama utama, termasuk:

* Apple iPhone
* Samsung Galaxy * Huawei
* Xiaomi
* OPPO
* vivo
* dan lain-lain

Mencari Kedai Membaiki Telefon Berhampiran Anda?

Fixbay mempunyai cawangan yang terletak di seluruh Malaysia, jadi anda tidak pernah jauh daripada perkhidmatan membaiki telefon. Carilah lokasi Fixbay yang berhampiran dengan anda dan dapatkan sebutharga percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Some rights reserved  © 2022 - 2024 · FixBay Sdn Bhd (1463044-X)